Serveis

Tot el Necessari

A les residències per a gent gran Edelweiss tenim tot el que les persones de la tercera edat necessiten. Disposem dels serveis essencials com; un metge de guàrdia 24h, infermeria 24h, cuina pròpia, rehabilitació, fisioteràpia, odontologia i podologia. Però també oferim perruqueria, bugaderia, gimnàs, sala de cicle circadià amb il·luminació terapèutica, mindfullness i molt més.

Assistència Sanitaria

Control periòdic d'analítiques, concertació de visites amb especialistes, servei d'acompanyament, controls mèdics, cura, control de la medicació, etc. Tots els nostres centres residencials tenen servei mèdic i d´infermeria disponible 24 hores al dia.

Fisioterapia i Rehabilitació

Millorem la qualitat de vida amb avaluació, prevenció i rehabilitació. Ajudem a prevenir les caigudes i recuperar l'equilibri o lluitar contra l'atròfia muscular, els problemes esfinterians i els circulatoris. Un fisioterapeuta professional practica massatges per alleujar dolors o tractar lesions.

Odontogeriatria

Servei d'odontologia especialitzat en la gent gran i que opera al mateix centre, per la qual cosa els residents no necessiten desplaçar-se per tenir cura de la seva salut dental o de les seves pròtesis.

Perruqueria

Les residències de Vallvidrera i Cubelles compten amb instal·lacions de perruqueria professional. Una perruquera titulada estarà disponible perquè el teu familiar estigui sempre a gust amb el seu aspecte i la seva higiene personal.

Alzheimer i Salut Mental

Comptem amb un departament especialitzat en aquest tipus de malalties i una planta totalment adaptada amb vigilància dia i nit. Es fan activitats específiques segons l'estat del resident i se'n personalitza l'atenció.

Cuina Propia Personalitzada

Dietes sense sal, celíaques, astringents, hipocalòriques, hipercalòriques, de protecció biliar, alimentació per sonda i per descomptat, una dieta sana i equilibrada com la mediterrània, supervisada sempre pel nostre departament mèdic. Una nutricionista elabora menús personalitzats.

Podologia

La cura dels peus és fonamental per garantir el benestar i la mobilitat dels residents als nostres centres geriàtrics. Tenim especialistes en peu diabètic i altres tipus de malalties associades a l'edat avançada.

Bugaderia

Sentir-se ben vestit i net ajuda a millorar l'estat d'ànim de la gent gran. Disposem de una bugaderia pròpia a la residència per tenir un millor control de la higiene dels residents i que també ens permet supervisar l'estat de la seva roba i assegurar-ne un rentat correcte.
Carmen
CarmenHija de Laura
Llegir més
En Edelweiss nos han ayudado mucho a pesar de la enfermedad crónica de mi madre. Está muy bien cuidada.
Pepe
PepeHijo de Maria
Llegir més
Estoy encantado con el trato que ha recibido mi madre en la residencia de Cubelles. Muchas gracias por todo.
Luz
LuzHija de Alonso
Llegir més
Mi padre prefería estar en su casa pero por problemas de salud lo llevamos al asilo. Ahora está mucho mejor.
Manuel
ManuelHijo de Carlos
Llegir més
Me ayudaron a pedir subvenciones por duplicado para poder ingresar a mis padres en la residencia.
María
MaríaHija de Neus
Llegir més
Molt agraïda al equip professional que ha aconseguit que la meva mare estigui tan contenta i activa.
Previous
Next

Demana Més Informació

9:00h a 19:00h

CANAL DE DENÚNCIES

El canal de denúncies de EDELWEISS IBÉRICA, S.L. us permet informar ràpida i fàcilment de qualsevol conducta o situació que violi les lleis o reglaments aplicables, conforme a la Llei 2/2023, de 20 de febrer reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció

No s’ha d’utilitzar per fer falses acusacions contra altres, i en general no s’ha de comunicar informació deliberadament falsa.

Totes les comunicacions fetes mitjançant aquest canal seran confidencials i podran ser anònimes atès que l’eina informàtica de seguretat utilitzada garanteix l’anonimat.

El remitent serà protegit davant de qualsevol intent de represàlia. A més, a les comunicacions se’ls podrà adjuntar la documentació que es consideri oportuna.

El canal garanteix la integritat en la traçabilitat de la gestió de la denúncia i/o consulta des de la seva entrada fins a la resolució.

La persona que fa la comunicació té la plena garantia de l’anonimat a l’entorn digital si opta per fer la comunicació de manera anònima.

Per enviar una denúncia, feu clic a “Fer una denúncia” més avall.

Nota: Aquest canal de denúncia és un sistema de denúncia protegit, allotjat a servidors externs segurs que no formen part de les webs o intranets d’EDELWEISS IBÉRICA, S.L.