Edelweiss Gestió

Ajuts Públics

Exclusiu

Oferim un servei exclusiu que NO està disponible a la majoria de les residències privades de Catalunya i que t'estalviarà molts problemes a l'hora de demanar i tramitar ajuts públics.

Confidencial

Totes les dades personals, informes mèdics i documents oficials que ens lliuris seran custodiats amb les màximes garanties de seguretat i confidencialitat.

ProfesSional

Tenim molta experiència en la gestió dels expedients dels nostres residents amb les entitats públiques. Us ajudarem i us guiarem en tot el procés, avisant-vos de les novetats.

TrEBALLADOR Social

Estem en contacte permanent amb treballadors socials per ajudar-te a gestionar totes les sol·licituds, documentació i peritatges necessaris amb les entitats públiques.

LLei dependÈncia

Com a prestacions socials de la dependència es contemplen els ajuts econòmics i els serveis d'atenció a la gent gran que nosaltres oferim a les residències.

Seguiment

Fem un seguiment personalitzat de l'estat de totes les gestions i els tràmits que s'hagin dut a terme durant el procés de la vostra sol·licitud d'ajuda sense cap cost adicional.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Evaluació Gratuita

Tenim a la vostra disposició un equip de gestors i assessors professionals amb més de 40 anys d’experiència. Coneixem bé les necessitats dels nostres clients, així com les novetats, ajuts i subvencions disponibles a cada moment.

Servei Exclusiu

Edelweiss Gestión neix amb la intenció d’ajudar totes aquelles persones que ho necessiten, a sol·licitar i tramitar les subvencions que ofereixen l’Estat Espanyol i la Generalitat de Catalunya relacionades amb les lleis de dependència i/o discapacitat.
Es realitza de la mà d’un especialista i treballador social, que gestionarà tota la documentació i el peritatge directament amb l’òrgan corresponent.
La tramitació es farà de manera personalitzada, amb un estudi detallat de cada cas. Un cop concretada la situació, el treballador social us indicarà tots els ajuts que estan disponibles i el que es pot sol·licitar. El procés seria el següent:

1. Entrevista personal (presencial o bé per videotrucada).

2. Estudi del cas i exposició de totes les possibilitats disponibles en ajuts i reconeixements.

3. Recapitulació de tota la documentació disponible fins ara.

4. Tramitació de l’expedient amb les entitats públiques corresponents.

5. Seguiment amb vostè de l’estat de totes les sol·licituds.

Carmen
CarmenHija de Laura
Llegir més
En Edelweiss nos han ayudado mucho a pesar de la enfermedad crónica de mi madre. Está muy bien cuidada.
Pepe
PepeHijo de Maria
Llegir més
Estoy encantado con el trato que ha recibido mi madre en la residencia de Cubelles. Muchas gracias por todo.
Luz
LuzHija de Alonso
Llegir més
Mi padre prefería estar en su casa pero por problemas de salud lo llevamos al asilo. Ahora está mucho mejor.
Manuel
ManuelHijo de Carlos
Llegir més
Me ayudaron a pedir subvenciones por duplicado para poder ingresar a mis padres en la residencia.
María
MaríaHija de Neus
Llegir més
Molt agraïda al equip professional que ha aconseguit que la meva mare estigui tan contenta i activa.
Previous
Next

Demana Més Informació

Dl-Dv de 10:00h a 18:00h

CANAL DE DENÚNCIES

El canal de denúncies de EDELWEISS IBÉRICA, S.L. us permet informar ràpida i fàcilment de qualsevol conducta o situació que violi les lleis o reglaments aplicables, conforme a la Llei 2/2023, de 20 de febrer reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció

No s’ha d’utilitzar per fer falses acusacions contra altres, i en general no s’ha de comunicar informació deliberadament falsa.

Totes les comunicacions fetes mitjançant aquest canal seran confidencials i podran ser anònimes atès que l’eina informàtica de seguretat utilitzada garanteix l’anonimat.

El remitent serà protegit davant de qualsevol intent de represàlia. A més, a les comunicacions se’ls podrà adjuntar la documentació que es consideri oportuna.

El canal garanteix la integritat en la traçabilitat de la gestió de la denúncia i/o consulta des de la seva entrada fins a la resolució.

La persona que fa la comunicació té la plena garantia de l’anonimat a l’entorn digital si opta per fer la comunicació de manera anònima.

Per enviar una denúncia, feu clic a “Fer una denúncia” més avall.

Nota: Aquest canal de denúncia és un sistema de denúncia protegit, allotjat a servidors externs segurs que no formen part de les webs o intranets d’EDELWEISS IBÉRICA, S.L.