RESIDÈNCIA D'ANCIANS A CUBELLES

La primera residència de gent gran a Cubelles centrada en les persones

Sistema A C P ACP

Atenció Centrada
en les Persones

Les residències Edelweiss estan en contínua evolució per poder aplicar les darreres innovacions a l’atenció geriàtrica i establir mecanismes efectius de millora de la qualitat de vida del resident. En aquest sentit, s’han adaptat tots els nostres sistemes d’assistència, amb l’objectiu de treballar amb el model ACP. És un model assistencial d’àmbit europeu que es basa en l’atenció al resident de forma personalitzada, sent més flexible que els models habituals i tenint en compte la història de la seva vida i els seus hàbits socials i personals, adaptant-se a tots ells i fent possible que pugui continuar amb una vida tan semblant com sigui possible a la que tenia.

Aquest sistema d’atenció centrada en la persona dona al resident una major autonomia i control sobre les seves rutines, afavorint el seu benestar subjectiu, és a dir, li permet mantenir-se en forma i augmentar la seva sensació d’implicació i integració social, conservant la seva capacitat de decidir, sempre que les seves facultats ho permetin, sobre allò que es refereixi a la seva estada al nostre centre residencial.

Quina diferència Edelweiss de les altres residències de gent gran?

A la nostra residència de gent gran a Cubelles, estem compromesos amb oferir una cura excepcional a preus altament competitius. Sabem que el cost de la cura dels avis pot ser aclaparador, i és per això que hem treballat àrduament per trobar maneres d’oferir serveis d’alta qualitat a preus accessibles.

Per això, ens assegurem que els nostres preus siguin transparents i assequibles, sense comprometre la qualitat de l’atenció que brindem sense pagar de més. Uneix-te a la nostra família a Cubelles i experimenta la tranquil·litat de saber que els teus éssers estimats estan a les millors mans!

Enfocament 360

Teràpies enfocades a la millora física i cognitiva de totes les franges d'edat. Treballem el cos, l'ànima i tots els sentits. Amb especial cura de les demències i la salut mental.

Assistència 24h

Tenim un equip de cuidadors resident amb titulació oficial a primers auxilis i un metge col·legiat que està disponible de guàrdia les 24h. La residència també té una infermeria pròpia.

Cuina Pròpia

Servim menjars basats en una dieta sana i equilibrada com la mediterrània, supervisada sempre pel nostre departament mèdic. Una nutricionista elabora menús personalitzats.

Fisioteràpia

Ajudem a prevenir les caigudes i recuperar l'equilibri o lluitar contra l'atròfia muscular, els problemes esfinterians i els circulatoris. Un fisioterapeuta practica massatges.

Climatització

Totes les habitacions del centre tenen aire condicionat

bany suite

Cada habitació té el seu corresponent bany particular

TERRASSA

La majoria de les habitacions tenen terrassa o balcó

Televisió

Disposem de TV gratuïta per a aquells residents que ho demanin

DISCAPACITAT

Totes les instal·lacions del centre estan adaptades

PANY

Les habitacions i els armaris es poden tancar amb clau

ALARMES

Timbres d'emergència i alarmes d'incendis

Et fem
la vida més fàcil

Ens esforcem per fer la teva vida més fàcil, proporcionant una àmplia gamma de serveis de finançament, ajuts, prevenció i seguretat per garantir el teu benestar i tranquil·litat a les nostres residències de gent gran de Cubelles.

Financiació

Disposem de diferents modalitats de finançament que et poden ajudar a pagar l'estada del teu ésser estimat.

Ajuts

Edelweiss Gestió et facilita tota la informació i t'ajuda a gestionar les teves sol·licituds d'ajuts públics amb rapidesa i eficàcia.

Prevenció

A les nostres residències es prenen totes les mesures necessàries per evitar contagis i els problemes derivats de les infeccions.

Seguretat

Els nostres centres estan auditats i supervisats per organismes públics oficials per garantir-ne la màxima qualitat i seguretat.

Quins són els nostres preus?
A la nostra residència de gent gran a Cubelles, estem compromesos amb oferir una cura excepcional a preus altament competitius. Sabem que el cost de la cura dels avis pot ser aclaparador, i és per això que hem treballat àrduament per trobar maneres d’oferir serveis d’alta qualitat a preus accessibles. Per això, ens assegurem que els nostres preus siguin transparents i assequibles, sense comprometre la qualitat de l’atenció que brindem sense pagar de més. Uneix-te a la nostra família a Cubelles i experimenta la tranquil·litat de saber que els teus éssers estimats estan a les millors mans!

Tarifa Mensual

Sense Limitacions
1.680 + 10% IVA
  • Habitació Individual 1.750€*
  • Financiació o ajuts públics
  • Tots els serveis inclosos

Tarifa Diaria

Curta Durada
60 + 10% IVA
  • Habitació Individual 69€*
  • Allotjament mínim 15 dies
  • Tots els serveis inclosos
Mesures COVID
Tot el personal està vacunat de COVID19
Truca'ns
Assistència Sanitària
Metge de guàrdia disponible les 24h
Visita'ns
Financiació
Fins a 12 mesos sense interessos
Escriu-nos
Ajuts Públics
Tramitem el teu expedient
Informa't
Previous slide
Next slide
Alzheimer i Salut Mental
Atenció personalitzada les 24h
Et Truquem?
Odontogeriatria
Cuidem la seva salut dental
Vine a Visitar-nos
Podologia
Especialista en peu diabètic i altres
Sol·licita més informació
Perruqueria
Una profesional tindrà cura del seu aspecte
envia un missatge
Bugaderia
Per tenir la roba sempre neta
Demana Pressupost
Previous slide
Next slide
Carmen
CarmenHija de Laura
Llegir més
En Edelweiss nos han ayudado mucho a pesar de la enfermedad crónica de mi madre. Está muy bien cuidada.
Pepe
PepeHijo de Maria
Llegir més
Estoy encantado con el trato que ha recibido mi madre en la residencia de Cubelles. Muchas gracias por todo.
Luz
LuzHija de Alonso
Llegir més
Mi padre prefería estar en su casa pero por problemas de salud lo llevamos al asilo. Ahora está mucho mejor.
Manuel
ManuelHijo de Carlos
Llegir més
Me ayudaron a pedir subvenciones por duplicado para poder ingresar a mis padres en la residencia.
María
MaríaHija de Neus
Llegir més
Molt agraïda al equip professional que ha aconseguit que la meva mare estigui tan contenta i activa.
Previous
Next
Demana Més Informació

Si vols obtenir més informació sobre les nostres residències de gent gran i les seves tarifes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que posem a la teva disposició. Recorda que el nostre principal objectiu és brindar la millor cura i atenció als nostres residents, i estem compromesos a fer el mateix amb tu.

09:00h a 20:30h

934 069 124 Vallvidrera 934 266 767 Administració [email protected] Enviar un Whatsapp

CANAL DE DENÚNCIES

El canal de denúncies de EDELWEISS IBÉRICA, S.L. us permet informar ràpida i fàcilment de qualsevol conducta o situació que violi les lleis o reglaments aplicables, conforme a la Llei 2/2023, de 20 de febrer reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció

No s’ha d’utilitzar per fer falses acusacions contra altres, i en general no s’ha de comunicar informació deliberadament falsa.

Totes les comunicacions fetes mitjançant aquest canal seran confidencials i podran ser anònimes atès que l’eina informàtica de seguretat utilitzada garanteix l’anonimat.

El remitent serà protegit davant de qualsevol intent de represàlia. A més, a les comunicacions se’ls podrà adjuntar la documentació que es consideri oportuna.

El canal garanteix la integritat en la traçabilitat de la gestió de la denúncia i/o consulta des de la seva entrada fins a la resolució.

La persona que fa la comunicació té la plena garantia de l’anonimat a l’entorn digital si opta per fer la comunicació de manera anònima.

Per enviar una denúncia, feu clic a “Fer una denúncia” més avall.

Nota: Aquest canal de denúncia és un sistema de denúncia protegit, allotjat a servidors externs segurs que no formen part de les webs o intranets d’EDELWEISS IBÉRICA, S.L.