Activitats

Passant a l'Acció

L’objectiu de les activitats que desenvolupem a les nostres residències és mantenir i potenciar les facultats tant físiques com intel·lectuals de totes les persones grans que gaudeixen dels nostres serveis. Tractem els aspectes més lúdics de l´entreteniment amb concerts, excursions, celebracions, etc. Però també potenciem les activitats més terapèutiques i pedagògiques amb jocs, tallers, exercicis, etc. Volem que els seus cossos estiguin en forma i la seves ments actives.

Tallers de Manualitats

Realitzem manualitats senzilles i divertides, tot explorant les capacitats creatives de l'intern. Podem millorar-ne la resposta cognitiva i l'autoestima mitjançant l'estimulació de la seva creativitat artística o decorativa. Són activitats que es fan en grup per reforçar l'estat d'ànim del resident i les seves relacions socials al centre.

Excursions en grup

Els interns surten de les nostres residències habitualment. Es programen sortides amb freqüència que permeten als residents fer una passejada o gaudir d'alguns espectacles que es realitzen fora del centre com ara cinema, teatre, exposicions, etc. Això ajuda a mantenir l'interès pels plaers de la vida, fomentant-ne l'autonomia i la cultura.

Festes i Celebracions

Els residents participen activament en l´organització de les festes, decorant i preparant els espais en funció de la seva situació personal. Es comparteixen moments molt divertits amb els altres, cosa que afavoreix la socialització i frena l'aïllament que és tan perjudicial per a la gent gran. També celebrem, amb el vostre permís, els aniversaris de cadascun dels nostres residents.

Jardineria i Horticultura

Disposem d´un espai exterior condicionat per cultivar i plantar en un petit hort. La responsabilitat és d'alguns dels residents que volen encarregar-se de tenir-ne cura. És una activitat molt agradable que permet fer un exercici físic suau i és molt beneficiosa emocionalment. A més, permet gaudir del sol a l'aire lliure.

Jocs de Taula

Els jocs entretenen molt els nostres grans i els ajuden a mantenir-se actius i desperts. Els cuidadors participen en alguns com el bingo o els sorteigs. Tenim un ampli assortiment de jocs de taula com dòmino, parxís, escacs, cartes, trivial, monopoly, etc.

Gimnasia i Esport

Mantenir-se en bona forma és difícil segons un es va fent gran. Per això procurem induir els nostres clients a fer exercici. A les sessions de gimnàstica treballen la psicomotricitat com a mètode d'estimulació i realitzen exercicis suaus i adaptats. També es poden practicar alguns esports adequats com ara la petanca.

Sessions Audiovisuals

Tenim la tecnologia i els continguts audiovisuals adequats per captar l´atenció dels interns. Setmanalment es projecten pel·lícules de vídeo i documentals d'interès per als residents i que proporcionen recursos per treballar posteriorment en grups de debat formats pels espectadors que hagin visionat les propostes i vulguin participar en l'activitat relacionada.

Noves Tecnologies

Realitzem tallers especials amb dispositius moderns que permeten a la gent gran experimentar amb equips informàtics i aprendre a utilitzar internet o les noves tecnologies en general. Guiats per un especialista en informàtica visiten pàgines web que els interessen com a diaris i revistes digitals, xarxes socials, llocs d'origen, etc.
Carmen
CarmenHija de Laura
Llegir més
En Edelweiss nos han ayudado mucho a pesar de la enfermedad crónica de mi madre. Está muy bien cuidada.
Pepe
PepeHijo de Maria
Llegir més
Estoy encantado con el trato que ha recibido mi madre en la residencia de Cubelles. Muchas gracias por todo.
Luz
LuzHija de Alonso
Llegir més
Mi padre prefería estar en su casa pero por problemas de salud lo llevamos al asilo. Ahora está mucho mejor.
Manuel
ManuelHijo de Carlos
Llegir més
Me ayudaron a pedir subvenciones por duplicado para poder ingresar a mis padres en la residencia.
María
MaríaHija de Neus
Llegir més
Molt agraïda al equip professional que ha aconseguit que la meva mare estigui tan contenta i activa.
Previous
Next

Demana Més Informació

9:00h a 19:00h

CANAL DE DENÚNCIES

El canal de denúncies de EDELWEISS IBÉRICA, S.L. us permet informar ràpida i fàcilment de qualsevol conducta o situació que violi les lleis o reglaments aplicables, conforme a la Llei 2/2023, de 20 de febrer reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció

No s’ha d’utilitzar per fer falses acusacions contra altres, i en general no s’ha de comunicar informació deliberadament falsa.

Totes les comunicacions fetes mitjançant aquest canal seran confidencials i podran ser anònimes atès que l’eina informàtica de seguretat utilitzada garanteix l’anonimat.

El remitent serà protegit davant de qualsevol intent de represàlia. A més, a les comunicacions se’ls podrà adjuntar la documentació que es consideri oportuna.

El canal garanteix la integritat en la traçabilitat de la gestió de la denúncia i/o consulta des de la seva entrada fins a la resolució.

La persona que fa la comunicació té la plena garantia de l’anonimat a l’entorn digital si opta per fer la comunicació de manera anònima.

Per enviar una denúncia, feu clic a “Fer una denúncia” més avall.

Nota: Aquest canal de denúncia és un sistema de denúncia protegit, allotjat a servidors externs segurs que no formen part de les webs o intranets d’EDELWEISS IBÉRICA, S.L.